close
Menu

Commercieel maaien

Met maaidekken gemaakt uit dik staal, met uitzonderlijke wendbare machines, heavy-duty transmissies en de productiviteit verhogende ergonomie en comfort, John Deere professionele tuin & park maaiers zijn de beste zakelijke investering die u kunt maken.

Loopmaaiers voor bedrijven

Loopmaaiers voor bedrijven

Ervaar compacte prestaties in compacte ruimten. Al onze commerciële loopmaaiers zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van landschapsbewerkers en gemeentebeheerders.

John Deere dieselmaaitractoren Ervaar het nieuwe gezicht van prestaties

Ervaar het nieuwe gezicht van prestaties

De meest duurzame en betrouwbare dieselmaaitractor biedt de veelzijdigheid die u nodig hebt dankzij een uitgebreide reeks hulpstukken.

Commerciële Zero-Turn-maaier

Commerciële Zero-Turn-maaier

Overwin de moeilijkste opgaven. Een fantastische wendbaarheid dankzij een draaicirkel van nul, gecombineerd met een krachtige motor en een dek met hoge capaciteit.

TerrainCut frontmaaiers

TerrainCut frontmaaiers

De commerciële frontcirkelmaaiers uit de TerrainCut serie 1500 leveren een uitstekende combinatie van snelheid en snijkwaliteit.

De 1505 en 1515 hoogpresterende cirkelmaaiers.

Grote maaiers voor grootse prestaties

Een maximaal comfort en maximale productiviteit bij een laag geluidsniveau en de hydraulisch aangedreven dekken maken deze cirkelmaaiers perfect geschikt voor zware taken.

De heavy duty- en sportgazonspecialist

De heavy duty- en sportgazonspecialist

Voor een premium kooi-maaibeurt kunt u kiezen uit de 2653B of de 7200A. Beiden zijn gemakkelijk te onderhouden en beiden zijn ontwikkeld voor prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De 7200A biedt u zelfs nog meer vermogen en beschikt over een functie voor het afstellen van de maaibreedte tijdens het rijden.

Kooimaaiers voor grote oppervlakten

Kooimaaiers voor grote oppervlakten

Deze kooimaaier voor grote oppervlakken biedt een hoge productiviteit met een hoog comfort, met de optie voor een af fabriek gemonteerde premiumcabine.

Stevige trekkers voor stevige klussen

Stevige trekkers voor stevige klussen

Onze compacte universele tractoren zijn uitgerust met hoogcapaciteitsmaaidekken en bieden veelzijdige maai-oplossingen.

Professioneel maaien undefined KANEGEM-TIELT, Wingene (Zwevezele) undefined BARTVERWILST