close
Menu

Gator universele voertuigen

null

Bij John Deere is het ons doel om u meer productiviteit te garanderen. Meer systemen voor het beheren van uw machines van A tot Z. Meer comfort tijdens lange werkdagen. Meer vermogen. Meer snelheid. Wat u ook nodig hebt, wij zorgen voor meer productiviteit.

Ervaar het verschil

Modderige paden…onmogelijk steile hellingen…ijskoude starts…John Deere Gators hebben zich al jarenlang bewezen als degelijke en betrouwbare werkvoertuigen, die u overal naar toe brengen. Met meer dan 500.000 geproduceerde exemplaren hebben ze een ongeëvenaarde reputatie voor wat betreft duurzaamheid en kwaliteit opgebouwd.

Prettig om in te rijden. Praktisch in het gebruik. U zult nergens anders uit meer universele voertuigen kunnen kiezen die bij uw behoeften passen. U hoeft ons niet eens op ons woord te geloven. Ga er maar eens mee rijden. Voel het verschil!

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

U hebt geen controle over het weer, maar u kunt uw werkomgeving beheersen. Verwarming en AC beschikbaar op XUV865M en XUV835M - Voor meer comfort en veiligheid, ongeacht het weer. 

Multifunctionele werkvoertuigen

Multifunctionele werkvoertuigen

Krijg het werk voor elkaar. Deze veilige en betrouwbare partner is geschikt voor zelfs de zwaarste taken – zonder in te boeten op comfort en gebruiksgemak.

Cross-overtransporters

Cross-overtransporters

Over bergen en door dalen, ruw en glad terrein – de Gator XUV brengt u overal waar u moet zijn! Voor deze voertuigen is bijna geen obstakel teveel.

Transporters undefined KANEGEM-TIELT, Wingene (Zwevezele) undefined BARTVERWILST