close
Menu

De nieuwe XUV865R gator vanaf nu bestelbaar!

De nieuwe premium XUV865R Gator van John Deere is het meest comfortabele model dat ooit is geproduceerd in het populaire assortiment cross-over bedrijfsvoertuigen. Dit 23 pk diesel-aangedreven model combineert de bewezen hoge prestaties van de XUV 865M met een breed scala aan extra gebruiksvriendelijke functies, waaronder een luxueuze cabineomgeving.

 

Standaardspecificatie omvat een continu variabele transmissie met on-demand vierwielaandrijving, stuurbekrachtiging, volledig onafhankelijke ophanging en een elektrisch systeem dat gereed is voor bevestiging. De stille, volledig uitgeruste cabine biedt comfortabele zitplaatsen in autostijl voor maximaal drie personen bij off-road rijden, evenals eenvoudig te openen deurgrepen, een volledig openende voorruit en een bewezen, uiterst efficiënte verwarming, ventilatie en airconditioning.

Bovendien heeft de cabine een aantrekkelijk, bruin gekleurd interieur dat ergonomisch opnieuw is ontworpen, met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen in autostijl die nu handig in het midden van het dashboard zijn geplaatst. Het gestroomlijnde dak verplaatst water naar de buitenranden, en zowel de hoogwaardige voor- als achterlichten worden onder de daklijn geplaatst voor een betere bescherming.

 

De R - specificatie biedt ook de volledig gesloten cabine met een breed scala aan extra standaardfuncties, waaronder een verstelbare 40/60 bank, kantelbaar stuurwiel, zonnekleppen, ruitenwisser en -sproeier plus elektrische bedrading voor hulpstukken, evenals hoge en dimlicht LED-koplampen.

De XUV 865R Gator wordt aangedreven door een 854cc driecilinder, vloeistofgekoelde OHV-dieselmotor die 23 pk produceert bij 3600 tpm, met een topsnelheid van 50 km/u. Het 4WD-systeem heeft een automatisch vergrendelend voordifferentieel en op een dashboard gemonteerde elektronische schakelaar voor eenvoudige bediening.

 

Om het robuuste frame aan te vullen, is het voertuig uitgerust met een onafhankelijke wielophanging met vier wielen. Dit is ontworpen om een ​​soepele rit en optimale belastbaarheid over uitdagend terrein te bieden, zonder de rijkwaliteit of de voertuigstabiliteit in gevaar te brengen.

 

De veelzijdige luxe laadbak is gemaakt van een duurzaam composietmateriaal dat roest en deuken elimineert en geluid vermindert. Er is een achterklepgreep in autostijl en de achterlichten zijn verkrijgbaar met optionele beschermers. De laadbak kan eenvoudig worden omgebouwd tot een laadbak en heeft een laadvermogen van 454 kg, terwijl de sleepcapaciteit 900 kg is en het totale laadvermogen 680 kg is.

 

Voor extra veelzijdigheid kan het nieuwe John Deere XUV 865R Gator-bedrijfsvoertuig worden uitgerust met een breed scala aan hulpstukken, van sneeuwschoepen tot lieren, en beschikt het over een grote brandstoftank van 42 liter voor een langere werking tussen de tankbeurten door.

 

Neem voor meer informatie contact op met ons! Wij helpen u graag verder.