close
Menu

Deere & Company Behoort Tot De 50 Meest Bewonderde Bedrijven

Moline, Illinois (28 februari 2013) – Voor het vijfde jaar op rij staat Deere & Company in de top 50 van meest bewonderde bedrijven van FORTUNE magazine.
Deere is veertigste op de "Most Admired" lijst, die wordt opgesteld na een beoordeling van meer dan 1400 bedrijven van over de hele wereld en een wereldwijde enquête onder bedrijfsdirecteuren. FORTUNE omvat de 1000 grootste Amerikaanse bedrijven, maar ook bedrijven uit andere landen die staan vermeld in de Global 500-database van bedrijven met een jaaromzet van meer dan $10 miljard. De lijst wordt dit jaar aangevoerd door Apple, Google en Amazon.com.
"Dat wij behoren tot 's werelds meest bewonderde bedrijven is een bewijs van de toewijding van de werknemers van Deere & Company overal ter wereld", aldus Samuel R. Allen, voorzitter en algemeen directeur van Deere. "Door de vakkundige uitvoering van onze groeistrategie en bedrijfsplannen zetten de werknemers van Deere zich in voor onze klanten overal ter wereld wiens werk verbonden is met het land."
De eerste rangschikking van de 1400 bedrijven vindt plaats door een beoordeling van innovatie, personeelsbeheer, productkwaliteit, waarde als langetermijninvestering, fiscale gezondheid, behoud van personeel, sociale verantwoordelijkheid, gebruik van activa en mondiale concurrentiepositie.
Aan de hand van dit cijferwerk worden de bedrijven uiteindelijk in 57 lijsten van verschillende sectoren gerangschikt. Voor 2013 staat Deere tweede in de categorie Industriële en landbouwmachines. Nadat het cijferwerk is afgerond, wordt een enquête gehouden onder duizenden directeuren om de top 50 van meest bewonderde bedrijven te bepalen.
Deere & Company is 's werelds meest vooraanstaande fabrikant van landbouwmachines en tevens een toonaangevend leverancier van machines voor de bouw, bosbouw en gazonverzorging. Het bedrijf heeft wereldwijd ruwweg 67.000 werknemers en meldde voor het fiscale jaar 2012 een netto-omzet van $36,157 miljard.