close
Menu

PIN Protected!

John Deere biedt nu een nieuw pincodeslot om diefstal van waardevolle GreenStar-displays in de cabine en StarFire-satellietontvangers te helpen voorkomen.
Dit is ontworpen om het onmogelijk te maken om de componenten te gebruiken als ze worden gestolen.

 

Vanwege hun populaire 'plug and play'-ontwerp zijn John Deere displays en GPS-ontvangers ook gevoeliger voor diefstal in vergelijking met sommige andere systemen op de markt. Tot nu toe konden ze alleen mechanisch worden vergrendeld en beschermd. Om het beschermingsniveau te verhogen, heeft John Deere daarom voor beide componenten het ingebouwde PIN-codeslot geïntroduceerd, vergelijkbaar met dat voor smartphones.

 

De pincode voor het display en de ontvanger kan worden ingevoerd via het John Deere display. Als de gebruiker de code vergeet, kunnen deze gedurende een beperkte periode blijven werken, tot maximaal 72 uur. Hierna is een Master Unlock Code vereist, die eenvoudig kan worden gegenereerd via de dealer.

 

Het nieuwe PIN-codeslot is nu beschikbaar voor John Deere 4240 en 4640 Universal Displays en de StarFire 6000-ontvanger. Het wordt gebundeld met de recente software-update van 19-1, waarmee deze specifieke displays en ontvangers kunnen worden geüpgraded.