close
Menu

Ons bedrijf

Text

Ons bedrijf

1985

Bart Verwilst, opgegroeid op een hoeve in de Flessestraat te Kanegem, startte in 1985 zijn eigen bedrijfje op waarin hij zich specialiseerde in het onderhoud en reparatie van Landbouwmachines.

1986

Begin 1986 verkocht Bart de eerste John Deere tractor, namelijk een …. . Later in 1986 werd Bart een officiele dealer van John Deere in België en toen vervoegde Kathleen ook het bedrijf.

1989

De hoeve werd stilaan te klein en de firma verhuisde naar de Kanegemstraat aan de rand van Kanegem dorp. Naar verloop van jaren werden verschillende merken toegevoegd aan het gamma en werd de werkplaats uitgebreid.

2003

Het pand in de Kanegemstraat word volledig vernieuwd met een werkplaats van 800m² en uitgebreid magazijn.

2004

In 2004 worden de eerste banden gesmeed met collega sub dealers om een sterk netwerk in ons verkoopgebied voor John Deere te bekomen. Anno 2020 werken we samen met 8 verschillende sub dealers.

2012

De tweede generatie, zoon Kevin, vervoegd de firma halverwege 2012. Hij neemt de leiding over het magazijn en het tuinbouwgedeelte.

2017

In Wingene opent de 2e vestiging, met een toonzaal en werkplaats voor Tuinbouwmachines. Later in 2017 werden we officieel verdeler van Kramer verreikers en wielladers.

2020

Deel 2 van de tweede generatie, dochter Céline, vervoegd het bedrijf en neemt de administratie en het FarmSight gedeelte voor haar rekening.

In Ruiselede langs de drukke baan van Tielt naar Aalter werd een oude boerderij gekocht die omgetoverd zal worden tot een moderne toonzaal van 1400m² waarin zich de nieuwe uitgebreide shop, burelen en verkoop centrum zal plaatsvinden.

<<<<<  >>>>>

Met onze opgeleide medewerkers en sterke merken als John Deere, Kramer , ... hebben we een goede basis voor de komende jaren en bent u verzekerd van ons vakmanschap!

 

Vragen? Neem contact op met ons team!