Onze historie

1985

Bart Verwilst, opgegroeid op een hoeve in de Flessestraat te Kanegem, startte in 1985 zijn eigen bedrijfje op waarin hij zich specialiseerde in onderhoud en reparatie van landbouwmachines.


1986

Begin 1986 verkocht Bart de eerste John Deere tractor, namelijk een 2850 . Later in 1986 werd Bart een officiële dealer van John Deere in België en toen vervoegde Kathleen ook het bedrijf.


1989

De hoeve werd stilaan te klein en de firma verhuisde naar de Kanegemstraat aan de rand van Kanegem-dorp. Naar verloop van jaren werden verschillende merken toegevoegd aan het gamma en werd de werkplaats uitgebreid.


2003

Het pand in de Kanegemstraat word volledig vernieuwd met een werkplaats van 800m² en een uitgebreid magazijn.


2004

In 2004 worden de eerste banden gesmeed met collega sub-dealers om een sterk netwerk in ons verkoopgebied voor John Deere te bekomen. Anno 2020 werken we samen met 8 verschillende sub-dealers.


2012

De tweede generatie, zoon Kevin, vervoegd de firma halverwege 2012. Hij neemt de leiding over het magazijn en het tuinbouwgedeelte.


2017

In Wingene opent de 2e vestiging, met een toonzaal en werkplaats voor Tuinbouwmachines. Later in 2017 werden we officieel verdeler van Kramer verreikers en wielladers.


2020

Deel 2 van de tweede generatie, dochter Céline, vervoegd het bedrijf en neemt de administratie, de merchandise shop, een deel van het magazijn en later het FarmSight gedeelte voor haar rekening.


2021

In Ruiselede langs de N37 van Tielt naar Aalter werd een oude boerderij gekocht die omgetoverd is tot een moderne toonzaal van 1400m² waarin zich de nieuwe uitgebreide merchandise John Deere shop, burelen en verkoop centrum plaatsvindt.


<<<<< >>>>>


Met onze opgeleide medewerkers en sterke merken als John Deere, Kramer , Maschio , Echo en nog tal van andere merken hebben we een goede basis voor de komende jaren en bent u verzekerd van ons vakmanschap!

{%assign sorted_concessions=requests.Concessies|sort:"ordre"%}{%for concession in sorted_concessions%}
{{concession.naam}}
{{concession.adres_1}}
{{concession.postcode}} {{concession.stad}}
T. {{concession.telefoon_nummer}}
{%if concession.fax_number!=""%}
F. {{concession.fax_number}}
{%endif%}
{%endfor%}